Tipovi RC aviona

Trener  – RC Avioni
Postoji mnogo različitih vrsta RC aviona koji nude različite karakteristike leta. Najbolji način za početak letenja RC Aviona je da počnete koristiti trener RC aviona. Trener RC Avioni su najlakši i najjednostavaniji za letenje, ali ih morate leteti kada je mirno vreme bez vetra i na mestima gde imate dosta slobodnog prostora.

Park Flyers RC Avioni
Druge vrste aviona su park letači, koje mozete leteti na malom prostoru. Manjih su dimenzija, polako lete, laki su za upravljanje. Oni su takođe veoma zabavni.

Aerobatic  – RC Avioni
Ovi avioni poseduju velike performanse okretljivosti u vazduhu, mogu da izvode brojne akrobacije, kao i neke 3D akrobacije. Veoma su zabavni i uzbudljivi, ne preporučuju se početnicima, potrebno je dosta vežbanja da savladate sve mogućnosti akro letenja.

RC jedrilica 
Jedrilice su drugacije po načinu letenja, one koriste struje vazduha da bi letele, nemaju elektro ili druge motore. Postoje i kombinacije sa pomenutim motorima kada se koriste sklapajuće elise.

Flying Wing RC aviona (leteća krila)
Ovi modeli imaju samo krilo, nemaju ostale komande, koriste mixer kanala, 2 servoa imaju stabilizatore ili ih nemaju. Zabavni su za letenje, lako se prave, a mogu imati dobre letne karakteristike.

EDF RC Jets Avioni
Još jedan dodatak za RC Avione su novi napredni EDF RC fen motori koji simuliraju mlazne motore na jet modelima. Ovi RC Avioni su mnogo brži od aviona sa propelerima, simuliraju letenje borbenih aviona, F-16, F-15 itd.

reverse phone lookupTattoo DesignsSEO